Customize Consent Preferences

We use cookies to help you navigate efficiently and perform certain functions. You will find detailed information about all cookies under each consent category below.

The cookies that are categorized as "Necessary" are stored on your browser as they are essential for enabling the basic functionalities of the site. ... 

Always Active

Necessary cookies are required to enable the basic features of this site, such as providing secure log-in or adjusting your consent preferences. These cookies do not store any personally identifiable data.

No cookies to display.

Functional cookies help perform certain functionalities like sharing the content of the website on social media platforms, collecting feedback, and other third-party features.

No cookies to display.

Analytical cookies are used to understand how visitors interact with the website. These cookies help provide information on metrics such as the number of visitors, bounce rate, traffic source, etc.

No cookies to display.

Performance cookies are used to understand and analyze the key performance indexes of the website which helps in delivering a better user experience for the visitors.

No cookies to display.

Advertisement cookies are used to provide visitors with customized advertisements based on the pages you visited previously and to analyze the effectiveness of the ad campaigns.

No cookies to display.

Chiudi

News

16 Aprile 2019

Governance e gestione sostenibile dell’enogastronomia e del territorio

Il Master executive in Governance e gestione sostenibile dell’enogastronomia e del territorio è un progetto di alta formazione nato dall’interesse dell’Università LUM Jean Monnet e di Gambero Rosso Academy a collaborare reciprocamente con l’obiettivo di produrre e lanciare in co-branding nuovi prodotti formativi riconosciuti a livello universitario per rispondere con efficacia alle richieste ed esigenze del mondo del lavoro nel settore della sostenibilità, dell’enogastronomia e della valorizzazione del territorio.

Le figure professionali in uscita dal percorso didattico avranno sviluppato comprovate capacità di individuazione delle identità territoriali attraverso l’analisi delle risorse materiali e immateriali presenti in un determinato ambito geografico, e saranno in grado di promuovere realtà territoriali attraverso adeguati progetti strategici di valorizzazione.

Clicca qui per saperne di più

Condividi

Altre News

Vedi tutte